Programma
Lama Trio / Miriam Moczko

 • Date
  13/11/2014
 • Time
  20:30
 • Address
  Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem
 • Prijs
  10,-/5,-*
 • Tickets
  via luxor reserveren

 • Categories

Lama Trio feat. Joachim Badenhorst

LAMA & Joachim Badenhorst

Het Lama Trio bestaat uit bandleider Gonçalo Almeida, Susana Santos Silva (trompet) en de Canadees Greg Smith (drums). Met vanavond als speciale gast de Vlaming Joachim Badenhorst (clarinetten/tenorsax), die eerder samenwerkte met saxofonist John Butcher en free jazz slagwerker Paul Lytton, en composities schreef voor zijn eigen septet, het Carate Urio Orchestra
Het Lama Trio brengt een breed spectrum van contemporary jazz, variërend van mainstream tot de meer extreme vormen, van het eigenaardige tot het internationale, vanuit een artistieke eigenheid in de expressie die eenvoudige labels en classificaties overstijgt.
Lama bracht tot nu toe twee albums uit, Oneiros en de live-opname Lamaçal, met een greep uit hun repertoire dat te beschrijven is als ‘electro-akoestische kamermuziek’. Maar dit alles zegt nog niet half wat Lama-muziek is.
lamatrio.wordpress.com

Miriam Moczko

Miriam Moczko is een Duits-Poolse zangeres en multi-instrumentaliste maar bovenal is Miriam singer-songwriter. Ze scheurde in een oude stationcar dwars door Australië om overal op te treden en deed daar inspiratie op voor haar nieuwe plaat. Deze onlangs verschenen EP Fat Moon nam Miriam op in de studio van Martijn Groeneveld, die eerder ook werkte met Blaudzun en Janne Schra, en bevat een prachtige verzameling georkestreerde songs.

Miriam Moczko – zang, toetsten, viool
Matthijs Barnhoorn – viool, mandoline, zang
Tim Coehoorn – gitaar
Leon Schmitz – drums
Kai Liebrand – bas, zang
Remco van Zandvoort -toetsen, accordeon

http://www.miriammoczko.com/