Programma
AMP Snacks: Echo Beatty, Heixenexe en Pavine

Echo Beatty

Echo Beatty, een duo dat spookachtige folk combineert met Filmische ongedurigheid en een resem attributen uit moeders keukenkast, die samen voor een inventief en spannend optreden zorgen. Echo Beatty bestaat uit Annelies Dinter en Jochem Baelus. Annelies vocaal introvert en dan weer krachtig samen met de soundscapes van Jochem en sfeerrijke lichtpunten vergezelde songs getuigen zowel van donkere zachtheid en grootse dreiging.
Annelies Dinter, zang – gitaar
Jochem Baelus, zang – gitaar

Hexeneiche

Het duo Hexeneiche bestaat uit Leilani Trowell en Stefan de Turck. Improvisatie, soundscapes en drones zorgen voor magische sferen.
Leilani Trowell, zang – multi instrumentalist
Stefan de Turck, zang – multi instrumentalist

Palvine

Het nieuwe, en tegelijkertijd oude projekt van Kassandra Papak en Tim Coehoorn. De gitarist van Nausica en de zangeres en violiste van Parfum Brutal kennen elkaar al lang, hun muzikale samenwerking begon in Arnhem, destijds onder de naam Pirate Bride. Toen hun wegen zich scheiden, bleef de vriendschap bestaan. Nu wordt ook de muzikale samenwerking nieuw leven ingeblazen.
PALVINE – tastbare songs met hang naar melancholie die het experiment niet uit de weg gaan. Van klein en verstild naar groots en luid.
Kassandra Papak, zang – viool
Tim Coehoorn, gitarist